MENU

dag 8 still crazy

0
2878
0

Na een Crazy dag als gisteren hadden we nu een lazy day op de agenda staan. Dus heerlijk uitslapen, lekker ontbijten, even sporten en daarna naar het zwembad. Dit zwembad is heerlijk, vooral in de ochtend als het nog een beetje te doen is qua temperatuur.

Het lijkt wel of ze met een hete föhn in je gezicht staan te föhnen. Maar het water is koel en dat is heerlijk voor de vermoeide voetjes.

image

Na een late lunch besluiten we toch nog even naar de strip te gaan, in de hoop dat we de witte tijgers bij The Mirage kunnen zien. We hebben op de weg daar naar toe nog wat geshopt. Aangekomen bij The Mirage bleken ze net dicht te gaan, zo jammer voor Boris.

Dan maar terug de Strip op en nog wat laatste foto’s maken.

 

Inmiddels is het al weer avond en besluiten we te eten, het duurt even voor we een tentje hebben gevonden, maar we hebben heerlijk gegeten. Hierna met de taxi naar huis en naar bed, althans wij, want we moeten morgen weer vroeg op. Sander gaat nog even gokken, zou hij wat winnen?

Las Vegas & hotel review

Las Vegas is nep, heel erg nep, heb ik al gezegd dat het nep is? En toch is het leuk om er 1 of 2 nachtjes te blijven, omdat het bijzonder is om te zien dat zoveel mensen hier heel blij van worden. Feestende mensen, vrijgezellenfeestjes, stoer mannenclubjes, giebelende meidenclubjes, iedereen heeft lol. Als je je daaraan overgeeft kun je het enorm naar je zin hebben, ook met kinderen. Want die vinden alles bizar, ‘ik heb een echte vulkaan gezien hè mama?’.

Het gok-gedeelte vind ik persoonlijk nogal triest, ik heb het niet s’avonds laat gezien, maar daar was dat blije gevoel niet te vinden. Wat opvalt is dat je daar wel mag roken, dat mag in restaurant namelijk niet. Ook mag je hier op straat sterke drank drinken en dat doet iedereen dan ook, van een biertje tot een bizar gevormd enorm lang glas met een gek gekleurd drankje erin.

Het hotel was geweldig, echt heel mooi met ruime kamers. We hadden een appartement, dus met een keukentje. Ik heb zelfs de was kunnen doen, ook fijn! In dit hotel zat geen casino of ander raar vermaak, waardoor het erg rustig was in vergelijking tot ander hotels. Een aanrader dus.

ps met kinderen wordt vaak Circus Circus aangeraden. Niet doen, oude meuk en lijkt wel een kermis.

Sorry, the comment form is closed at this time.