MENU

dag 13 Page & Horseshoe Bend

0
2647
0

Onze laatste ochtend in Zion, we hebben eigenlijk geen zin om weg te gaan, het is hier zo fijn.
Dus nemen de kids nog een plons en pakken wij zo langzaam mogelijk in.

image

Nog een laatste foto van Zion. Met maan boven The Sentinel

Dan is het toch zo ver, we vertrekken naar Page, Lake Powell. Daar blijven we 2 nachtjes en gaan vanuit daar 3 tripjes doen. De eerste is vandaag gepland. Horseshoe Bend. Maar eerst nog 2,5 uur rijden. Vanwege het uurtje extra, we zijn nu in Arizona, zijn we al heel vroeg in het hotel. We picknicken daar en daarna mogen we de hotelkamer al in.

We maken eerst een rondje in de omgeving. Lake Powell heeft mooi blauw water, maar erg gericht op watersport (veel speedboten en jetski’s). Er is een klein strandje, maar het trekt ons niet om lekker te gaan zwemmen.

We rijden ook over Glenn Canyon dam. Een kleine dam die Lake Powell van de Colorado river scheidt.

image

Lake Powell

Nu Horseshoe Bend, aan de hoeveelheid auto’s is het hier. Maar ik kan mij er niets bij voorstellen. Het is een duin die je op moet. Het is hier extreem heet, maar de wind maakt t dragelijk. Achter ons hangen dikke zwarte wolken, lichtflitsen spelen in de lucht.

image

Nu maar hopen dat dat geen effect heeft op de foto. Nadat we de duin over zijn, lopen we echt door de woestijn naar de rand. En ja hoor, hoe mooi ligt hij daar. Al zittend op de grond en met selfiestick maak ik zo voorzichtig mogelijk foto’s. En ja, hij staat er helemaal op. Schitterend hier.

image

Horseshoe Bend

Terug naar het hotel, hier zwemmen we wat. Vanavond eten bij Denny’s. Ik heb het niet zo op ketens, maar deze is zowaar gezellig, een echte diner.

Morgen Monument valley.

image

Sorry, the comment form is closed at this time.