MENU

dag 7 Crazy Vegas

0
2849
0

Vanmorgen vertrekken we vroeg om naar Vegas te gaan. We weten dat we een oninspirerend maar o zo vreemd landschap zullen passeren. Er is ondanks dat rare landschap toch nog aardig wat te zien.

Zo zien we veel, heeeel veel windmolens. Bizarre zonnepanelen en een kerkhof voor vliegtuigen. Maar opeens ziet Boris iets gekleurd, zo maar een stapel stenen, is het een oase? Ik heb het opgezocht en het is een kunstwerk van een Zwitserse kunstenaar.

image

Ugo Rondinone maakte Seven magic mountains

Na deze 4 uur durende rit doemt daar ineens Las Vegas voor je op. Een pluk lelijke gebouwen, die al dichterbij komend meer vorm krijgen. Ons hotel het Hilton grand vacations ligt aan het begin, of het einde, het is maar hoe je het bekijkt, van de strip. Dit hotel heeft geen casino, ja het kan! Daar zijn we heel blij om na een wandeling langs the Strip.

image

Na een plons in het tropische zwembad gaan we The Strip op.  Het eerste hotel is Circus Circus. Dit is een chaotisch pretpark met achtbanen en kermisachtige attracties. Crazy!! De kids nemen een attractie en de jongens natuurlijk ook.

image

Wij besluiten met de kids the strip te wandelen, een hele wandeling, van zo 5 km, maar dat is de moeite waard. Wat een mensen en wat een vertier. Venetië, Parijs, New York, we hebben alles gezien.

Naarmate de avond valt, wordt de menigte nog groter. Na een bezoekje aan de M&M store en het zien van de fontein voor de Bellagio, besluiten we naar het hotel terug te gaan, de kindjes zijn inmiddels zo moe, eten zit er niet meer in. Met de taxi naar het hotel en daar een pizza afgehaald. En dan mag jij raden hoe wij die hebben opgegeten? Juist, in Vegas style, gewoon in het enorme bubbelbad. We ❤️ Crazy Vegas!

image

 

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.