MENU

dag 17 On route 66, off route 66

0
2821
0

Vanmorgen hebben we Route 66 op ons lijstje staan. De route van de gelukszoekers. Een route met historie en een Western tintje.

Vanmorgen hebben we eerst uitgebreid ontbeten, dit keer niet in het hotel, maar een restaurant. Eggs Benedict met avocado en gegrilde tomaat op een geroosterde scone en hollandaisesaus ‘on the side’. I’m in heaven!

Dit stukje Route 66 begint al direct in Flagstaff. Dit heeft een leuk historisch centrum, maar we vinden het te vroeg om nu al te stoppen, we hebben er namelijk nog meer in gedachte. Net als Williams, ook leuk, heel leuk, maar te snel vanaf het vertrekpunt.

image

De volgende stop op Route 66 is Seligman. Al zeg ik dat niet helemaal goed, want het was onmogelijk om er via Route 66 te komen. Hij hield gewoon elke keer op, niet onderhouden, gewoon weer terug rijden en de Highway pakken, zo raar. Maar we konden wel het eerste Route 66 sign fotograferen, al was dit wel een ‘nieuwe’.

image

Seligman is een toeristisch dorpje van een paar huizen en oude auto’s. De kids vinden het geweldig. Net als Cars, de film.

image

Weer verder en nu wat langer over Route 66. Het was een mooie rit met donkere wolken in de verte. We overnachten in Kingman. Dit is hét Western stadje aan de Route 66. We zijn het helemaal doorgereden, maar op een mooie trein en een grappig restaurant na, konden we niets vinden. Toch raar.

image

Maar goed, is niet heel erg, er is een zwembad en het is 1000 graden, dus hop, het zwembad in. Heerlijk! En dan opeens zien we diezelfde donkere wolken als op de weg, en heel veel flitsen. Een half uur later raast er een storm voorbij en regent het pijpenstelen. Als toetje een dikke regenboog. Wat bijzonder om te zien. Het koelt er zelfs een beetje van af.

Vanavond eten we bij Mr D’z. Hét Route 66 restaurant….oké het logo was leuk 😜

image

Vandaag was het enige wat we uit een reisgids hadden gehaald. Beetje teleurstellend. Vanaf nu doen we gewoon weer wat we zelf uit hebben gezocht. Tot morgen!

 

Sorry, the comment form is closed at this time.