MENU

dag 1 Manteca

0
2202
0

Vandaag is het dan eindelijk zo ver, na een redelijk kansloze inpaksessie (want ja met 4 man 28 dagen rondreizen en aardig wat buitenactiviteiten op de agenda…. afijn I don’t travel light apparently!) gaan we dan toch echt op pad.

Schiphol is nog rustig, dus inchecken, tassencontrole en douane zijn easy peasy. De tijd vliegt en binnen een mum van tijd zitten we in het vliegtuig. KLM is echt een hele goede maatschappij, ze maken de reis aangenaam en ondanks dat ik niet heb geslapen, vliegt (haha) de tijd voorbij. De reis zelf alleen al is de moeite waard, zo mooi uitzicht elke keer, de wereld is mooi.

image

Groenland

Voor mij begint het spannende stuk nu, de douane en koffercontrole, ik had zulke vervelende verhalen gehoord. Maar na 1,5 uur staan we bij Budgetcar. We hebben zelfs een leuke gesprekje met de douanier gehad.

Dat is lekker Amerika binnenkomen, totdat we doorringen dat de rij bij Budgetcar serieus lang is en dat we hier niet binnen 1 uur klaar zijs. En dat vermoede klopte, 3 uur later met 2 slapende kids op de koffers zijs we eindelijk aan de beurt. Uiteraard krijgen we een upgrade, een stuk of 3 voor t lange wachten. Dus nu rijden we in een minivan, waar we met z’n 4-en met gemak in kunnen kamperen! Komt dat even goed uit met al die bagage 😉

Op naar Manteca, goed uur rijden….of niet… inmiddels is het rushhour en komen we 3 uur later pas aan in het hotel. Redelijk moe, 24 uur wakker inmiddels, het went.

Na een plons in het zwembad en een big burger bij Red Robin is het tijd om naar bed te gaan. Mijn eerste indruk, Amerikanen zijn heel gezellig!

Facts

Amsterdam  > Manteca: 9272 km

Hotel: Hampton Inn & Suites

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.