MENU

dag 21 Seaworld San Diego

0
3391
0

Joepie joepie joepie wat is dit leuk mam! En dat was het ook.

Seaworld is een heel mooi open en gezellig park met shows en wat attracties. Met als hoofdshow natuurlijk de Orka’s.

We gaan eerst naar de dolfijnenshow. Uiteraard gaan we op de stoeltjes van de ‘soakzone’ zitten. Dit is de zone waar je nat kan worden. Het is een mooie show en worden een beetje nat, wat kunnen die beesten springen en slaan met hun staart!

We doen een attractie en lopen verder naar de volgende show, de zeeleeuwen show. Deze show heeft veel humor, maar de zeeleeuwen zijn minder spectaculair dan de dolfijnen.

image

Het is alweer lunchtijd, wat gaat de tijd hier snel. Na de lunch is het al tijd voor de Orika show! Boris is er stil van, zoveel Orka’s. Uiteraard gaan we ook hier in de Soakzone zitten. En dat hebben we geweten. Een Orka kan ook hoog springen en kan nog harder slaan met zijn staart. En dat is zo beetje het enige wat ze doen, springen en slaan met de staart. Indrukwekkend, wat een bizar mooie beesten!

image

Omdat we nu toch tot op ons hemd toe nat zijn, doen we als toetje 2 attracties waar je nog natter van wordt. Wat hebben we gelachen! Gelukkig is het hier lekker warm dus ‘drogen’ de kleren een beetje.

De Antarctica attractie is ook heel tof. Het is geen show, maar een simulatie-attractie. Als je daar uit komt zie je 3 Beluga’s zwemmen en deze beesten zijn zo mooi!

image

De kids zijn niet te stoppen, die blijven attracties in en uit gaan, haaien aaien, nat worden en nog een keer naar de Orka’s kijken.

Maar ook aan deze dag komt een einde. De kids liggen tevreden met hun Orika knuffel te slapen op de achterbank. Wat een dag!

Sorry, the comment form is closed at this time.